woensdag 5 januari 2011

Voor nu even rust...morgen nieuwe dag

Wat een dag! Tropendiensten...
Eerst wel of geen interne kamerruil? Wel of geen nieuw infuus? Wel of niet veranderen van neuskapbeademing? De dag begon vrij relaxed totdat Kyara last kreeg van alle twijfels en besloot alleen maar te liggen en zich te concentreren op haar ademhaling.
Even geen polonaise aan mijn lijf. Papa druk in de weer om het behangetje(lees: kaarten en tekeningen) van de muur te halen en uiteindelijk werd besloten dat Kyara toch deze kamer bleef behouden. Kaarten weer ophangen en de kamer weer oppimpen. Bezigheidstherapie @#$?&
Toen werd besloten dat Kyara toch met haar eigen neuskapbeademing van thuis, aan de slag mocht. Dit zorgde voor pyschische rust bij haar. Het gaf haar een veilig en vertrouwd gevoel. Na weer een dikke, rode voet bleek het infuus van gisteren het weer begeven te hebben. Opnieuw zoeken naar een ader. Na 3x geprobeerd te prikken besloten de artsen ermee te stoppen en het medicijn tegen afstoting oraal te gaan toedienen. Kyara gaat dit proberen want ze wil absoluut geen infuus in haar rechter "schrijf" handje. Goed zo meid, kom maar op voor jezelf en je moet er toch aan gaan geloven om die medicijnen te slikken. Uitgeput ben je, balend van het nieuwe "beestje" wat er gevonden is in je bloed die jou pest en zorgt voor de koortspieken. Ook dit "beestje" gaan we aanpakken. Laat je niet kisten meisje...samen staan we sterk. Je doet het fantastisch en beestje of geen beestje, verhuizing of geen verhuizing, eigen of geen eigen Space Masker, infuus in linker of rechter voet, linker of rechter arm...veel kan je hebben. Dat laat je ons iedere keer weer zien. Voor nu rust...eindelijk lekker slapen. Morgen nieuwe dag kanjer.

6 opmerkingen:

marion zei

hoi kyara


meid zet hem op je hebt het je hele leven al bewezen dat je kunt vechten om je doel te bereiken.
ik hoop dat je lekker hebt geslapen.

dikke kus en heel veel liefst
sjef marion en kids

Shirani zei

Even geen woorden maar gewoon een dikke kus, warme knuffel en heel heel veel liefs.

xx Shirani

Mart zei

Hey Kyara,

Zet hem op!!! Je doet het geweldig als ik alle verhalen iedere dag lees.
We denken hier op school allemaal aan je!!

Groeten,

Mart

MammaSan zei

Lieve Ky'tje,
Tjonge het wordt je niet in de schoot geworpen hé. Voor ieder stapje moet je vechten...Maar dat kan je, dat heb je al heel vaak bewezen.
Heel normaal dat je er af en toe de pee in hebt, houdt dan je droom voor ogen! Tijdens je wereldreis, het dansen en zingen zal je deze moeilijke tijd achter je hebben gelaten.
Veel liefs
Sandra, Davine en Luca

Patries zei

Dat is de Kyara die ik ken, zich niet op zijn kop laten zetten en zeggen wat ze wil en niet wil en dan kunnen de dokters zeggen of het mogelijk is of niet. Anders was je nooit zover gekomen!!! Laat dat beestje maar een poepie ruiken (die valt om en komt nooit meer terug...).

K K & K (Kusje, knuffel & knipoog)

Petries en Ralf, pootje van Moses

jetkempen zei

Het is zwaar Kyara en ook voor de ouders. Jij moet het doen.Je kan het . Je bent en blijft een vechter. Iedere dag is er een. Rustig aan en alles komt goed.

Liefs jet