vrijdag 21 januari 2011

De derde ronde

Even gebruik maken van de situatie. Weer op de foto, ach... hoe vaak nog? Zal het er beter uitzien? Vlekje weg? Vocht minder? Ik knijp er even tussen uit en ga mijn ronde maken in de winkelstraat, de derde ronde...haha. Foto's status quo. Niet slechter, niet beter.

En ja dan de longfunctie. Spannend. Weer een ritje naar beneden, zittend op mijn funny rollator. Yes, weg tussen die 4 muren. Mijn dag is helemaal goed. Zes keer geblazen ennnnnnnnnn resultaat: 28% fev1! "Papa ik voel me benauwd en heb nu 28%, wat moet dat geven als ik me echt goed voel en deze was beter dan 3 maanden geleden".(26%)

Vandaag het rondje weer gelopen maar nu zonder "pitstop".

Op verzoek hier nog een keer het adres:
UMCG
Hanzeplein 1
Postbus 11.120
9700 CC Groningen
M4VA Kamer 4

10 opmerkingen:

Saskiaxxx zei

Succes meid! Gun het tijd..
Ik duim voor je en denk eraan,
je bent sterk, je kunt het!

Liefs Saskia!

Alida zei

Het gaat echt wel goed komen Kyara.
Maar snap ook heel goed dat het wat jou betreft in een wat hogere versnelling gaat.

Maar jij komt van ver, dus het herstel duurt ook langer.
Maar daarna...ligt de hele wereld aan je voeten.

Liefs Alida

Karin zei

Heej Kyara,

Weet je...
als ik de blog lees...
zie ik elke keer die leuke foto van je,
met die fontein op de achtergrond.
Als je daar goed naar kijkt...
en hoe je daar lacht...
dat geeft moed.
Het komt allemaal GOED!

In gedachten bij jullie, elke dag.

Een DIKKE kus.
Karin.

marion zei

hoi kyara


meid houd moed!
stapje voor stapje kom je er wel.
ik kan me voorstellen dat het jou te lang duurt.
wij gaan naar koln vandaag steek er een kaars voor je aan en vraag boven om hulp voor jou en je familie.


dikke kus knuffel
veel liefst sjef marion en kids

Shirani zei

Goedemorgen Liefke,

28%!! Jaja, je bent op de goede weg. Voordat je weggaat blaas je die artsen van hun stoel af ;).
Nee liefke wanneer dat zou gebeuren staat het hele zh op zijn kop, dus doe dat maar niet. Maar ja, het is je wel gelukt om de 26% te verbeteren. Sterker nog, dit was gewoon om te oefenen, om te proberen en moet je eens zien wat je voor elkaar hebt gekregen. Mijn toppertje zoals ik je ken.

Dat winkelen blijft toch trekken hè, ik ben nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren wanneer je het centrum van Groningen onveilig mag gaan maken. Ik denk dat iedereen aan de kant moet en jij alle winkels van voor tot achter gaat bekijken. Daarnaast zullen pap en mam tegen die tijd over een hele goede conditie, uithoudingsvermogen en bergen geduld moeten beschikken.. Ik weet dat hebben ze nu ook al, maar wanneer het om winkelen gaat ben jij niet stuk te krijgen :))))

Mukpe,een nieuwe afdeling lijkt je goed te doen, je ziet even weer iets anders wanneer je nu je rondjes gaat lopen. Stapje voor stapje ga je niet alleen het zh verkennen, maar verken je ook je eigen mogelijkheden.

Lief nog 3 dagen en dan breekt een topdag aan. Je 15e verjaardag!!!! Waar je ook bent, een jaar ouder worden MOET met een topfeestje gevierd worden. ( nu vind je dat nog leuk, straks komt een leeftijd dat je dat echt niet meer leuk vind ;)) Het zh gaat echt wel weten dat jij en Kylian 15 worden!! Mijn surprise is onderweg...Wacht maar af.....

Dikke kus, knuffels en veel liefs voor deze dag. Ook voor pap en mam!

-xx- Shirani

rob zei

Hoi Kyara,

Zo je hebt de smaak wel te pakken met de winkels onveilig te maken in het ziekenhuis.

Ook met de 28% die je "scoorde" gaat het ook al berg opwaarts. Misschien niet zo snel als je zou willen, maar je hebt dan ook een enorme ingreep ondergaan. Het heeft even tijd nodig, maar je blijft stappen maken, ook al lijken ze voor jou misschien te klein.

Over een paar dagen ben je 15 jaar en ik weet zeker, dat deze verjaardag onvergetelijk gaat worden. Je hebt het mooiste cadeau al gekregen (nieuwe longen) en vanaf nu kun je langzaam aan gaan werken aan een nieuw leven en dat is al het mooiste cadeau wat je je maar kon wensen!

Kyara, ik heb een enorme bewondering voor hoe je omgaat met alle veranderingen en dat je humor terug komt is ook een teken aan de wand!

Groetjes,

Rob

nadine wolfs zei

hey kyara,

ik word nu wel heel neiuwsgierig naar die inmiddels beroemde winkelstraat!!!

tot zondag
nadine

Mieke zei

hey superwoman
ik vraag me af of je nog wel tijd heb om rustig te ademen. Al die uitjes(al dat moeten al dat trainen,al die verplichtingen om weer op conditie te komen)en ja die verjaardag van jullie nog een paar daagjes en dan is het zo ver!!! Hebben jullie al allerlei plannetjes gesmeed wat je gaat doen? ik hoop toch dat jullie daar de boel redelijk opstelten gaan zetten, misschien hebben die clown's nog wat tijd over!
En wie weet kan de verjaardags visite de boel goed aan de gang krijgen. Nou dame geniet van het weekend en tot snel.
P.s. Runa ligt hier uitgeteld op de bank voor haar geen weekend, wandelen geblazen.
Gr de vanderzandetjes

henkroos zei

Hallie ,Hallo... FOTOMODEL..Het figuurtje heb je er al voor !! Nu de conditie nog... Maar daar wordt al hard aan gewerkt heb ik gelezen... En krijg je voor al die
foto's die ze van je maken ook nog een beetje betaald??
Maar alle gekheid op een stokje meid elke dag brengt weer iets nieuws daar zorg jij zelf voor!! Jouw doorzettingsvermogen gaat je nog ver brengen!!!!
Hele dikke kus uit Maastricht!!! Roos en Henk

frans en jacqueline zei

Hey Kyara,

Steeds bij een nieuw bericht weer wat vooruitgang. Natuurlijk niet zo snel als jij zou willen, maar met kleine stapjes kom je er ook.
Kijk maar eens terug wat je al allemaal hebt overwonnen.
Weer even samen met z'n vijven genieten van het weekend.
Zie met verwachting uit naar de volgende berichten.
Liefs uit Valkenburg