vrijdag 11 juli 2008

Ik kom op TV!!

Haai,

Ja mensen ik kom op tv!!!

Datum : 29 Juli
Zender : Nederland 1
Tijd : 19.25 uur tot 20.00 uur!
Met het programma : Een dag om te vergeten!
Ik hoop dat degene die dit bericht leest gaat kijken!!

Maar even iets anders, vorig weekend was ik een nacht niet thuis?????? Dat kwam omdat ik opgegeven was door het pedagogisch team van het AZM voor "Stichting doe een wens". Dat gebeurde allemaal vorig weekend! Nou mijn wens was eigenlijk zwemmen met de dolfijnen. Helaas ging dat niet omdat ik daar nu te zwak voor ben en niet meer met het vliegtuig weg kan en ook niet de grens over mag. Mijn andere wens was dat mijn kamer onder gemaakt werd! Deze was al ver klaar maar ik moest hem alleen nog inrichten en dat zouden mama en papa in de vakantie gaan doen. Nu lig ik altijd op de bank maar dat is niet lekker liggen. En zoals je al kan raden: dat is gebeurd. Ik heb nu een prachtige kamer met de kleuren blauw en wit! Heel mooi. Ik heb een muur met een dolfijn erop waar ik bij zwem !! Net echt!! Ik had voor de vakantie een fotoshoot gekregen! Mama had een prijs gewonnen Dus ik dacht gewoon, OOOH leuk een prijs gewonnen en een FOTOSHOOT!!!! Toen liep ik dus hier mijn kamer binnen en toen zag ik al die foto's hangen en toen begreep ik dat die Fotoshoot niet was omdat mama een prijs had gewonnen maar voor mijn kamer!!! Dit hoorde dus bij het plannetje. Ik voelde mij net een prinses. De hele dag leuke dingen doen met een limousine, shoppen bij IKEA, Frietjes van MC Donalds, slapen in Hotel des Indes in Den haag, een schoonheidsbehandeling gekregen in het hotel, wandelen aan de zee in Scheveningen, Film "Hoe overleef ik mezelf" in de Minerva bekeken, mijn naam op de Wall of famous geschreven van de Minerva, mooie tekening gekregen van een meisje die ook Kyara heet, veel popcorn. Teveel om op te noemen. Echt super! Zo'n lieve mensen allemaal en oh ja, het eten deze dagen was zo speciaal en heerlijk. Ik heb nog nooit zo veel lekkere dingen bij elkaar gezien.
Dit was echt genieten. Ik geniet nu iedere dag van mijn nieuwe kamer. Heerlijk liggen in bed en dan tv kijken en tegelijk mijn medicijnen kunnen innemen. Dit is het helemaal.

5 opmerkingen:

alida zei

Hoy Kyara,
Datum staat genoteerd in m'n agenda. Kan ik zien hoe je eruit ziet!
Maar eh... maak eens wat foto's van je mooie kamer en zet die op dit blog. Of mag dat pas na de uitzending?
Maar wel TOP dat je dit allemaal mag meemaken zeg. Daar kun je nog lang van nagenieten!

Liefs Alida

anne-marie zei

Nou Je lijkt wel een echte prinses, wat een fantastisch verhaal weer,En kijken,dat ga ik zeker doen, ga gezellig wat vrienden uitnodigen ,met een drankje en een hapje,En dan zeg ik, kijk dat is nu mijn blog vriendinnetje kyara ,Droom snachts maar lekker van de prinses kyara,die heeeeeel veeeeeeeeeeeeeel dolfijnen vriendjes had. Groetjes anne-marie

rob zei

Hoi Kyara,

Ik ga zeker kijken, hoor!

Ik vind het dol-fijn (haha, leuk bedacht, he!) voor je!

Mooie kamer als ik het zo lees, heb je nu, he!

Groetjes,

Rob

LIESERD!! zei

Kyara,

Ik las je lieve reachtie op mijn blog. Dankje.

Ik heb je tv debuut ook in mijn agenda gezet hoor. Dus ga zeker naar je kijken.

Maar ik zie nog geen foto op je blog. Als je weer een keer online bent, wil ik het wel een keer voor je doen hoor.

Dikke knuffel van Lisa

Trike Centrum zei

Hé Kyara,

Hoe gaat het nou? Leuk te lezen dat je hebt genoten van je opkikker dag. Wij (Trikers) vonden het ook erg leuk dit voor je te kunnen doen.

Groeten aan iedereen!

Gr. Yehudi
(Topper Trike)