maandag 23 juni 2008

Opkikker!

Ey,

Ja zoals jullie lezen de Opkikker! Ik heb een opkikker dag gekregen! Maar dat is niet zomaar want ik kom ook op tv! En daarvoor moeten ze een hele aflevering maken en daar hoort ook de opkikkerdag bij! Ik laat jullie nog wel wat weten waneer ik op tv kom dan kunnen jullie kijken!

Nou ik heb een heleboel bij de opkikker gedaan en een heleboel leuke dingen ( met mijn familie )!

We werden zaterdag avond om 6uur opgehaald om naar een hotel te gaan! Het was een heel mooi hotel, 4 sterren. Echt heel sjiek. Zondag ochtend werden we wakker en er stond meteen een camera voor m'n neus want ze wilden filmen hoe het ging als ik wakker werd. Ze filmden het vernevelen en het toedienen van alle medicijnen. Daarna gingen we met ons 6e gezellig onder in het restaurant ontbijten. ( Kaj, Kylian, mama, papa en Roos ( vriendin van Kaj ) en ik natuurlijk ) Daarna werden we opgehaald met de opkikker auto! We gingen als eerste naar het Dolfinarium ( ik ben gek van dolfijnen ). We hadden eerst het park voor ons alleen en toen mocht ik een kleine walvis aaien( een bruinvis dit lijkt op een mini dolfijn alleen een bruine kleur ) en voeren en mee spelen met speeltjes samen met kylian! Was echt super leuk, dan het volgende. We zagen eerst politiemotors voor het dolfinarium staan en iedereen was aan het kijken! En daarachter stond een Lamborgini en een heleboel Trikes, dit zijn motors met 3 wielen. Daarmee gingen we een ritje maken! De politie reed dus voor ons uit en hield al het verkeer tegen. Ik dus in de Lamborgini en de rest op de motors erachter. Op de autobaan hielden de 2 politiemotors al het verkeer achter ons zodat wij ( De bestuurder van de Lamborgini en ik ) even lekker mochten door gassen! 250 Reden we toen!!!!!!! Daarna gingen we naar de koninklijke luchtmacht op de vliegbasis vlak bij Utrecht ( waar niemand mag komen, maar wij dus wel ) Wij mochten toen met de helikopter ( de helikopter van de koningin ) Naar Utrecht. Daar stonden die auto's en motors weer klaar en we gingen weer met politie escortte in volle vaart door Utrecht richting het Theater waar de musical van Dirty Dancing speelde. De musical was geweldig! En na afloop gingen we nog wat drinken in een aparte ruimte met iemand van John de Mol productions. Tot onze verbazing kwamen opeens de hoofdrolspelers van Dirty Dancing binnen! "waar is Kyara vroegen ze? " En hebben we een hele tijd gepraat ! Ik moest mijn hele verhaal van de dag vertellen. Ze vonden het prachtig. Ze hebben nog wat leuke dingen geschreven op een boekje van Dirty Dancing die ik van hun heb gekregen. Daarna gingen we naar buiten, en wat stond daar! Een 12meter lange Hummer2 op mij te wachten! Met een hele luxe bank erin en een bar en 3 tv's !! echt super VET. Als echte superstars gingen we naar een weg restaurant, iedereen aan het bestellen en ik mocht niet bestellen dus ik dacht wat is dat nou hé! Opeens kwam een vrouw van de opkikker die de hele dag al mee was gelopen aan met een mc donalds zak! Met frites en kipnuggets in ( mijn lievelingeten ) Zij ze daarna zo van, " ja we wilden met de hummer ( 12m lang ) door de mcdrive" maar dat lukte niet want de Hummer kon niet door de smalle bochten hahahaha! Ze waren bang dat ze vast bleven hangen, hahaha, daarom hadden ze dat maar niet gedaan!

Maar nog een grappig ding: We kwamen in het dolfinarium SITA tegen ( Die zangeres ) Hebben we lekker foto's met handtekening van gekregen!!!

Na het eten kregen we nog allerlei kadootjes en toen gingen we met een goed humeur naar huis toe !
Hebben wij een geweldige dag gehad of niet soms! Dit is echt een dag om nooit te vergeten. Wie maakt dit nou allemaal mee op een dag!

3 opmerkingen:

rob zei

Beste Kyara,

Ik kan me voorstellen, dat je genoten hebt van je "Opkikkerdag".
Het heeft wel wat weg van de "Doe een wens" dagen, waarin vnl. Kika-kinderen in het zonnetje worden gezet. Het Dolfinarium ben ik al meerdere keren geweest en elke keer is er wel iets bijgebouwd of een andere show. Ook de Apenheul en Burgers Zoo blijven leuk en daar moet je zeker een keer met je familie heen gaan!

Groetjes,

Rob Wallenburg

anne-marie zei

Wat een dag meisje,geweldig,zit te genieten onder het lezen.
Stichting de opkikker is echt een topper. Dean hadden ze ook zon geweldige dag bezorgt.maar die van jouw is wel heel erg bijzonder
daar kun je nog lang van na genieten
groetjes anne-marie

alida zei

Wat leuk om te lezen dat jij en je familie zo'n heerlijke dag hebben gehad.
Dolfijnen zijn ook echt hele mooie en lieve dieren.
Mijn dochter( is nu 26 jaar) wilde vroeger dolfijnentrainster worden. Ze heeft dit ook geprobeerd, maar de kans dat je werkelijk die baan krijgt is heel erg klein.
Maar je kunt ook genieten door er naar te kijken.

Je hebt nu schoolvakantie denk ik, dus heb je alle tijd om na te genieten!

Liefs Alida