donderdag 31 juli 2008

Herkend worden op straat

haaai,

Wat een leuke reacties van jullie allemaal, ja ik word herkend op straat! Het is wel lachen, woensdag toen ik door de stad liep ( er was markt ) stond ik bij zo'n kraampje, zag ik dat een vrouw de hele tijd naar mij zat te staren. Toen zei ze, "ben jij niet gisteravond op tv geweest?" ik zei "ja dat klopt haha." Zij zei "ja ik vond het heel mooi, knap en sterkte gewenst" ik zei terug "dankjewel." Ik vond het wel grappig. Die meneer waar dat kraampje van was zei tegen mij "je vader ziet er op tv beter uit dan in het echt" hahahahahaha!
Maar ik ben dus herkend geworden op straat. Papa heeft een pruik op en mama heeft de haren kort geknipt zodat we niet herkend worden! hahahahaha. Gisteren hadden we de film "High school musical 2"gekeken. Een hele mooie film!!

Vandaag zijn we lekker naar het strand geweest en ik ben echt heerlijk bruin geworden, 's morgens is Roos ( vriendin van mijn broer ) naar huis gegaan, die gaan morgen camperen! We zijn net terug van het eten bij de Italiaan! Echt super heerlijk, ik had een pizza met tonijn en uien! Echt heerlijk.

We zaten onder het eten even te praten waneer wij weer naar school moeten, Kylian die gaat naar de brugklas op het Sophianum in Gulpen! En ik ga groep 8 doen! Ik heb er echt heel veel zin in, ik heb nog 2 weken vrij.
1e week: Niks!!!
2e week: KVW ( kinder vakantie werk )

2 opmerkingen:

rob zei

Hoi Kyara,

Lijkt me wel een leuk gezicht, je vader met een pruik (hahaha!)!
Het maakt hem meteen 10 jaar jonger of het moet een pruik met grijze haren zijn (dan maakt het hem 10 jaar ouder (hahaha!)).

Kwa weer mag je niet klagen, veel zon en lekker warm weer.
Je moet er niet aan denken als je een hele week regen hebt!

Kyara, nog een prettig weekend!

Rob

anne-marie zei

Het zit schijnbaar fijn mee, goed weer, lekker eten ,leuke reacties, hele mooie nieuwe kleren.
Toppy.
Een week bij komen .Kindervakantie werk, gingen mijn kinderen ook mee doen.
Waren niet altijd enthosiast moet ik bekennen
En dan groep acht,de voorbereidings klas voor vervolg onderwijs een super gaaf jaar.
Hoor niets meer van hoofdpijn
Over, of vergeten?
Ben benieuwd wat ze in het dorp er van zeggen,dat ze je op tv gezien hebben
En je staat ook nog in verschillende dagbladen hoorde ik
groetjes ook voor je ouders
groet anne-marie