zondag 20 juli 2008

Dit is niet goed....

Haaai!

Ik heb al een paar dagen dat ik opsta met heele erge koppijn!!!!!
Dus we wachten morgen af en anders gaan we naar het ziekenhuis eens op bellen wat we nou moeten doen?? We denken zelf dat we dan even bloedgassen moeten meten misschien is er iets niet zo goed!

Wij gaan niet deze week maar de volgende week even lekker op vakantie naar Hoorn dat ligt in Noord-Holland!!!! Echt heel leuk is het daar altijd. Misschien gaat de vriendin van Kaj mee! Dat is altijd super gezellig met haar.
Kylian is nu bij mijn neefjes ze bleef daar slapen! ( Eindelijk van haar af!!haha ) En oma bleef nog ene nachtje slapen! En 's morgens barstende koppijn!
Ik hoop dat ik wel lekker dat weekje weg kan want daar ben ik wel aan toe. Ik probeer dan wel nog steeds te schrijven hoe het daar is en laten we hopen dat het daar wel goed weer is ( in ieder geval beter dan hier. ) Ik ben vandaag met papa mama en oma gezellig naar de rommelmarkt geweest in Sibbe! Ik heb daar voor op mijn kamer 2 hele kleine schilderijdjes gekocht hier een foto!
Dat zijn 2 hele leuke schilderijtjes met vlindertjes op!
Toen ik jarig was ( en Kylian ook ) hadden wij een feestje gegeven zo genoemd een kinderfeestje waarbij wij dus als activiteit schilderen hadden dus er kwam ons iemand helpen. Die kan heel goed schilderen en dat was een kennis van ons dus die kwam bij ons thuis! En toen mocht iedereen iets schilderen wat die geweldig vond en ik had een dolfijn gemaakt daar heb ik ook een foto van!3 opmerkingen:

alida zei

Hey meisje,
Wat akelig dat je elke morgen zo'n hoofdpijn hebt. Gaat het in de loop van de dag ook over, of blijf je hoofdpijn houden?
Maar je maakt wel leuke dingen mee zeg. En schilderen en sleutelhangers maken kun je ook erg goed. Als je het leuk vindt kun je er misschien wel wat geld mee gaan verdienen. Je kunt het altijd proberen toch?

Groetjes van Alida

anne-marie zei

Hoi kyara hoop weer goede berichten zal horen, en dat de hoofdpijn niet van duur is,komt toch niet door je oma ,hahahahahah zelf heb ik ook wel eens hoofdpijn ,vind het akelig hoor>
Dean is nu al op vakantie, lekker toch,Je schilderrijtjes zijn erg leuk, maar die jij gemaakt heb vind ik zeker zo mooi, echt kunstwerk hoor, liefs groetjes anne-marie

rob zei

Hoi Kyara,

Vervelend als je elke dag opstaat met hoofdpijn. Ik weet niet of je de hele dag of een gedeelte van de dag hier last van hebt. Daarom is het beter om het voor de zekerheid te laten onderzoeken.

Ik vind dat portret van die dolfijn wel heel leuk. Op Tenerife
verkochten ze hele mooie 3D foto's van dolfijnen en andere dieren.

Prettig weekend in Hoorn (en hopelijk beter weer dan vandaag, want hier regent het al de hele dag),

Rob