zondag 20 februari 2011

Het eerste weekend thuis; dankjewel!

Het eerste weekend thuis, heerlijk. Wij hebben genoten van elkaar, het ontbijtje samen, het gezamenlijk koken, eten en bijkletsen met vrienden, het samen een stukje wandelen met de hond, samen voor de tv hangen, het bioscoopbezoek, samen tutten, genoten van alle nieuwe "welkom thuis" kaarten, genoten dat ieder weer zijn dagelijkse bezigheden probeert op te pakken, genoten van de gezelligheid en humor die vrienden van onze kinderen meebrengen, genoten van de sneeuw, gewoon genoten van het eenvoudige maar bijzondere, het besef dat alles wat we nodig hebben om gelukkig te zijn wij 'nu' bezitten. Kyara heeft vanavond wel 10 keer uitgesproken: "mama wat was het toch een gezellig weekend". Schatje, fijn dat je geniet en blijf dit vooral doen. Blijf jezelf ontdekken, tegenkomen, overwinnen en vooral doorgaan. Die kracht heb jij lieverd!

Vanavond heb ik met Kyara afgesproken dat nu het moment is gekomen dat Kyara zelf weer de regie gaat nemen over haar blog. Ik heb mijn best gedaan, vond het niet altijd gemakkelijk. De reacties waren hartverwarmend, humoristisch en zoals Kyara zegt: "onvoorstelbaar hoeveel mensen en ook veel onbekende mensen, er reageren en meeleven met mij en mij moed toespreken".

Wij willen iedereen bedanken voor alle kaarsjes die jullie hebben aangestoken, peptalks, sms'jes, telefoontjes, reacties, kaarten, cadeaux, sokken :), nagellakken, tekeningen, bloemen, taarten, bezoeken, etc. Jullie zijn een geweldige steun voor Kyara en ons. We zijn er nog niet en blijven dus nog heel hard werken om het strandlaken een plaatsje te geven.
Dankjewel lieve volgers.

8 opmerkingen:

marion zei

hoi kyara

ik zal de berichtjes van je moeder missen maar ik denk dat jij het zelfde als je moeder bent, en zo goed kan schrijven.
dat zo veel mensen aan jullie hebben gedacht en van alles hebben gestuurd.
is een goed teken zo kunnen jullie zien hoe bijzonder jullie zijn.
een geweldig gezin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dikke kus knuffel
heel veel liefst sjef marion en kids

Els zei

Kyara,

Ik heb nu echt een warm gevoel van binnen. Zoals je moeder ook zegt we gaan bijna het strandlaken een plaatjes geven. Ik ben nog steeds in de bieb op zoek naar margriet 3 en hoezo. Nu ben je niet meer afhankelijk van slechte longen en dat in margriet 3 dit jou ook bijna overkwam en toch niet.

Kyara, je bent een wonder voor mij en vele andere ik ben donor dus stel ik zal er niet meer zijn. Klinkt bizar dan nemen artsen mijn organen eruit. En ook al is dat zo ik heb het gevoel alsof een donor mij nieuwe hersencellen heeft gegeven. Ik kan horen.
Om daarmee aan te geven we zijn nu allemaal gelukkig en over jaar heb je je strandlaken al op het strand gehad.

Shirani zei

Allereerst:

Brigitte wat heb je het super gedaan de afgelopen maanden! Prachtige, kippenvel, verdrietige, mooie, bijzondere verhalen en vertalingen van je gevoel en gedachten.
Daarmee werd de beleving en het avontuur wat jullie mee moesten maken ook voor een deel mijn beleving en stond ik dichterbij hetgeen mijn lief dinnetje mee moest maken. Door je woorden te lezen kon ik je beter begrijpen.

Blijf doorgaan met schrijven, misschien niet voor de buitenwereld maar voor jezelf. Er schuilt niet alleen een prachtige schrijfster in je, maar misschien doet het je zo nu en dan ook goed want: na dit blog stopt het niet -emoties, gevoelens, gedachtes alles blijft doorgaan-.

Dan nu lieve Kanjer mag jij het stokje weer overnemen van je moeder. Liefje alweer een stap verder... Je blijft maar doorgaan en doorgaan, nog niet aan die wereldreis beginnen hè ;).

Mupke, ik ga je heel heel snel zien!!!!!!

Dikke kus en onwijs veel liefs.

Shirani -xx-

jetkempen zei

Kyara fijn dat jezelf de regie van je blog weer over gaat nemen.

petje af voor je mam. Ze heeft het al die tijd heel goed gedaan. Soms ook met pijn in haar hart dat ze jou niet kon helpen met alles. Alleen bij jou zijn.
Maar jullie zijn allemaal kanjers.
Ik wil met name jouw mam ook bedanken voor de mooie en indrukwekkende blogs en informatie die ze over jou gaf.

Nu ben jij weer aan de beurt meid.
Doe alles rustig aan. je komt er wel. Niet te veel in een keer.

Liefs Jet uit Sittard

Rina Engelen zei

Kyara en Brigitte,

Proficiat met deze geweldige vooruitgang! Blijf doorgaan Kyara. We leven met je mee.
Hopelijk zien we je binnenkort ergens in Reijmerstok.
Brigitte bedankt voor de geweldige blogg. Je hebt het super gedaan!
Kyara, doe het op jouw eigen manier. Het is altijd goed!
Groeten,
Rina

rob zei

Hoi Kyara,

Je moeder heeft op een hele mooie maar ook op hele indrukwekkende wijze je blog bijgehouden.

Zo'n eerste weekend lijkt me dan ook heerlijk om met zijn vijven alles samen te kunnen doen. In het eigen huisje en in de eigen omgeving, dat is genieten, hoor.

Nu je ook je blog weer zelf gaat doen, geeft ook aan, dat je steeds meer wilt doen en kunt doen. Prima, toch!

Het mooie weer komt er aan, dus langzaam aan kun je ook meer in de buitenlucht genieten van het zonnetje en wandelingen te gaan maken.

Geniet er maar van en toppie, dat je zo'n geweldige drive hebt om te knokken voor dat plaatsje aan het strand!

Groetjes (ook namens de speelsters van de FC Twente Vrouwen)

Rob

Janetta zei

Hallo Kyara
Ow wat fijn dat je zo geniet meis this je zo gegund.

Lieve Brigitte
Bedankt dat je ons al die tijd op de hoogte hebt gehouden hoe het met Kyara ging (gaat).
Het is een hele moeilijke tijd geweest voor jullie allemaal, maar ben heel blij voor jullie en Kyara in het bijzonder dat het zo goed gaat met haar.
Ik heb jou Brigitte 1x mogen ontmoeten in het ziekenhuis, je bent een lieve warme vrouw, jij ook bdankt voor je lieve woorden.

Helaas heb ik geen adres van jullie dus kon jullie ook geen kaartje thuis sturen, maar heb regelmatig gereageerd op de blogs, en tja ben een vrouw hé dus elke dag weer nieuwschierig of er weer een blog van ullie te lezen was hahaha.

Brigtte bedankt dat je ons op de hoogte hebt gehouden over je lieve dochter.

Liefs Janetta

lielie zei

Lieve Brigitte,

Je best gedaan? Je hebt het geweldig gedaan!
Je kunt trots zijn op jezelf, en op Kyara en het hele gezin. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen, en hopelijk zien we je snel nog een keer!

Liefs Annelie.

En dapper ding, whoeoeooeoeeo! ik wacht met smart je blogjes weer af. xxx