maandag 7 februari 2011

Bijna droge voeten

Wat was jij verdrietig en boos vanmorgen lieverd. Het lukte ons niet jou te troosten. Afscheid nemen van je broer en zus na een gezellig weekend, van een heel lief meisje op de afdeling waar jij leuk contact mee had, van papa die dadelijk naar Limburg vertrekt; "ik gun iedereen het beste mama maar ook een beetje veel mijzelf; ik wil ook weg hier en naar huis", zei jij. Heimwee heb jij, je bent het zat. Terwijl wij jou aan troosten zijn komen de artsen op bezoek. Goed nieuws!!! De medicijnen verjagen de schimmel en over jouw prestaties dit weekend is men tevreden. Je hebt mega stappen gemaakt afgelopen dagen. De prof zegt dat jij bijna droge voeten gaat krijgen en het strand in zicht is. Het strandlaken neerleggen kan nog iets langer duren maar ook dit gaat jou lukken. De longfoto vandaag zag er goed uit. En.............als alle kweken die vandaag nog genomen gaan worden goede cijfertjes geven dan............mag jij het weekend naar huis!!!



Gelukkig jij kon weer lachen. De artsen zijn op een goed moment gekomen en hebben jou heel blij gemaakt. Wij waren er stil van. Precies één week geleden had je niets te missen en nu dit. Dit is nu wat ik bedoel als ik spreek over het zitten in een achtbaan met ons gevoel. Het is niet te bevatten. We gaan ervoor schatje, knallen komende dagen, trainen tot je er bij neervalt haha, niet echt doen he? Geweldig voor je lieve schat, je werkt keihard, de medicijnen werken, je lichaam werkt mee en eindelijk dit bericht. Bewonderingswaardig meid hoe jij dit alles doet, je bent gewoon de beste voor ons.

21 opmerkingen:

marion zei

hoi kyara


wat super meid ga er voor, het einde is in zicht.
wij hier gaan heel hard duimen voor je dat je gaat alles lukt.
en dan eindelijk naar huis mag.
want hier hebben wij geen woorden voor wat voor een vechtlust dat jij hebt
van blijdschap heb ik een traantje weg gepikt


diike kus knuffel
heel veel liefst sjef marion en kids

Shirani zei

Goedemorgen Schatje,

Oeee wat spannend en wat heb je het goed gedaan afgelopen weekend!!
Gelukkig dat die bacterien en schimmels nu ondertussen doorhebben dat het plagen geen zin heeft en ze langzaam verdwijnen.

Wat een geweldig doel, dit weekend met z'n allen thuis!! Zoals het er naar uit ziet gaat dan ook eindelijk het zonnetje schijnen, speciaal voor jou :)))).

Nu duimen en heel veel kaarsjes branden om ervoor te zorgen dat die kweken ook doen wat jij vraagt: goede cijfertjes laten zien.

Mupke,geen twijfel over mogelijk dat jij de beste bent! Dat wist ik al lang. Special place in my heart, dat weet je meisje.

Onwijs trots op jou enne laat dat zonnetje maar schijnen dit weekend hier in Limburg!!!

Dikke kus mup, kanjer.. Die medaille heb je al en dat gouden randje heb je ondertussen ook meer dan verdiend. Laat dat gouden strand maar komen.....

-xx- Shirani

Els zei

Kyara,

Dit is echt super. Had ik nou gelijk met dit of niet. Voor ik jou kende volgde ik de webblog van Danny Jansen wat begon 2001 en eindigde in 2008. Hij was aan zijn hersentumor overleden. Ook was dat anders jij hebt je op tv met een dag om te vergeten laten zien en rolde ik zo jou weblog in. Wou ik niks met je delen dacht ach hetzelfde liedje zeker.

Totaal niet ik blijf je opbeuren en had je zelfs een kaart gestuurd. Kyara, wat doe je het super goed elke dag begint bij mij goed na jouw weblog te lezen. Doe de groeten aan Kay, Kilian en je ouders van een trouwe weblog volger en hou vol doorgaan. Desnoods teken je straks het strand en waar jij ligt op het strand als je thuis bent en dan moet je een foto maken en op de weblog pupliceren en dan weet ik zeker. Jij hebt het gehaald en je bent de beste!

gertie zei

Pfffff Kyara ..... wauwwww!!!!

Wat een goed nieuws, ik gun je zo dat je eindelijk naar huis mag.
Goed gedaan, ik heb bewondering voor je, wat heb jij hard gewerkt. Nog een weekje doorzetten.


en vandaag van een moeder een mega knuffel voor jou mama!!!!!


Liefs Gertie

Patries zei

JAAAAA (SPRING)
JIPPIE (SPRING)
YEAH (SPRING)
HOERA (SPING)

Wij hebben nu 4 gaten in het plafond!!! Geweldig meid zulk nieuws, daar heb niet alleen jij op zitten wachten maar wij allemaal...

Nu kun je streepjes op de wand maken en beginnen met aftellen (net als in de gevangenis). Hahaha, wat me net opvalt, jij zult nooit op het verkeerde pad komen, want je weet hoe het in een gevangenis is!!

Meid, probeer op een of andere manier met mamma die paar dagen toch nog te genieten.

Kussss knuffel Patries en Ralf

rob zei

Hoi Kyara,

Wakker worden en meteen je blog lezen en volgens mij zit ik te dromen.

Als alles gaat zoals de "prof" het zegt, dan mag je het komende weekend al naar huis. Het "paard van Sinterklaas" zal nu wel weer in Spanje zitten (en laat hem daar ook maar blijven!).

Dit nieuws is ook goed nieuws voor je familie. Eindelijk weer met zijn vijven aan de eigen huistafel zitten (net zoals bij Hart van Nederland), dat is toch te gek!

Ik denk dan ook terug aan de "Opkikker", waar je toen nog o.a. naar het Dolfinarium bent geweest.
Daarom is het zo leuk dat je straks veel dingen kunt doen, die voor jou onbehaalbaar leken.

Het strand komt steeds dichterbij en de vuurtoren kun je al zien opdoemen. Wauw, dat is echt leuk!

Gisteren druk (met de speelsters) aan de slag geweest en woensdag zie ik de speelsters, die gisteren vrij waren (hebben zaterdag met de beloften gespeeld en gewonnen).
Dan kan ik het presentje waarschijnlijk donderdag opsturen naar je huisadres.

Maar de mooiste overwinning heb jij behaald, Kyara! Je was even uit het peloton gelost, maar met enkele teamgenoten (je familie en vrienden) heb je het peloton weer weten te bereiken. Om vervolgens hier uit te ontvluchten met een sprint, die niemand aan zag komen.

Kyara, train goed en zorg dat je straks in een (nog) betere conditie
richting Limburg gaat!

Groetjes,

Rob

Ingrid zei

Hey niet arrogant maar gewoon de beste Kyara,

als het je lukt om dit weekend naar huis te mogen vind ik dat je ouders niet kinderachtig moeten zijn en drie kube zand in de tuin moeten storten om jou het strandgevoel te geven. Geintje, dat strand komt in zicht, geniet alvast van dit vooruitzicht maar vergeet niet door te knokken.

Groetjes, Ingrid.

Gwen Wijker zei

Hee Meid,

Wat een super nieuws! Ik snap dat je erg baalde. Ik voelde me ook altijd heel rot als iedereen weer naar huis ging en ik daar in m'n eentje moest blijven :( Dan dacht ik waarom mag ik niet gewoon mee..
Maar dit weekend gaat het helemaal worden!

Groetjes Gwen

Colin zei

Houd moet Kyara, heb zelf ook een longtransplantatie gehad in Maart dus weet hoe zwaar je het hebt. Maar je komt er ongetwijfeld boven op!!!
En hopelijk heeeel snel naar huis toe! Ook stertke voor je familie en vrienden, ook voor hun is het een vreselijke tijd.

amberstreefkerk56 zei

Hoi Kyara!

Wat een goed nieuws! En wat een verschil met vorige week en nu! Hopelijk mag je komend weekend naar huis. Dat moment waar je al die tijd al naar uitkijkt is nu binnen handbereik! Super!!!!

Groetjes, Amber

Suus zei

WOW!!
Kyara, wat heerlijk om dit te lezen,
Wat zijn we blij voor je en wat gunnen we je dit,
Ook hier een gat in het plafond, en het was ook nog pas gestuckt ;-)
Niet alleen buiten schijnt de zon volop, maar ook hierbinnen,
Echt SUPER dit!!
Heel veel liefs van Suus en Peter

WIE BEN IK? zei

Zet 'm op en laat ze allemaal maar een poepie ruiken.................
WE HEBBEN DIEP RESPECT VOOR JE!!!
Groetjes,
Brigitte Marc Vicky en Tessa

Alida zei

Wat een heerlijk nieuws.
Als alles goed blijft gaan lekker een heel weekend naar huis.
Jammer dat het zover rijden is.

Nog even de tanden op elkaar.

Flink trainen met het aan en uittrekken van je sokken.

Wat zul jij genieten van je eiegn bed.

En je papa en mama en broer en zus ook.
Even echt onder elkaar.

Nog maar 3 of 4 nachtjes slapen.

Liefs Alida

jetkempen zei

Kyara

Wat een goed nieuws. je gaat het redden deze week .Weet ik zeker. Je hebt zolang geknokt en dat laatste beetje lukt ook wel.
Kom op je kan het.

Groetjes jet

nadine wolfs zei

Wat een heerlijke foto's gisteren, goed om te zien dat je zo genoten hebt van het weekend.
En dan dit goeie nieuws. Super!!
We duimen Jeffrey en ik !!!!

Groetjes nadine

Rianda en Babs zei

joepie wat een super bericht. Het vooruitzicht lekker naar huis dit zal alleen maar stimulerend zijn!!!! Dit zal het herstel alleen maar bevorderen. dikke knuf en liefs uit Kerkrade

henkroos zei

Hello liefje... Met dikke tranen in mijn keel lees ik dat het eindelijk zo ver is!!!!! Je maakt ons heel veel beetjes BLIJ.... Nog een paar daagjes....Limburg!!! Kyara is coming back!!!! Heel veel dikke zoenen uit Maastricht
Roos en Henk

henkroos zei

Hoi Kyara, Supergoed dat het eindelijk zo ver is dat je naar huis mag. Brenda en ikke duimen heel hard voor je dat alles goed gaat. Nog even doorzetten.
Heel veel groetjes van Armand en Brenda.

lielie zei

Nou en of dat je de beste bent!!!! Jeeeej!!!
Ik zie je donderdag, Nog meer jeeeeeeej!!!

liefs Annelie
p.s Ik had ook zo'n shirt, alleen met geschikt of ongeschikt, en natuurlijk geschikt aangekruist ;)

tot donderdag!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

MissPiggy zei

Yes!
YESSSSSS
YESSSSSSSSSSSSSS!

Heb je (jullie) helemaal zelf gedaan girl!

Ik ben zoooo trots! (wat ook wel een beetje gek is, want ik ken je natuurlijk niet in het echt... maar
WAAUUUUW, wat ben jij een bijzonder en bijzonder sterk meisje!)

Dikke dikke kus!

PS: Al een outfit uitgezocht voor het naar-hui-gaan-plan?
Enneuh, wat is het eerste dat je gaat doen thuis?
Koppie thee?

Just Who I Am zei

Wat een mooi nieuws om te lezen .Geweldig dat je waarschijnlijk het weekend al naar huis mag ,maar dat gaat zeker lukken!!.Wat zullen jullie met z'n allen genieten .
Liefs Elisabeth