maandag 18 juni 2012

Een tijdje geleden.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik op mijn blog geschreven heb. Tijd voor jullie weer op de hoogte te brengen wat ik de afgelopen tijd heb gedaan !

HEEL VEEL:

Ik ben samen met mijn broerlief, zuslief en ouderslief naar Portugal geweest, lekker 10 dagen op VAKANTIE. Wat heel leuk was totdat ik daar ook nog eens ziek moest worden. De laatste tijden heb ik veel last van hele hevige hoofdpijn waardoor ik ga overgeven. En als we iets niet moeten hebben is het dat wel ! Helaas daarom ook weinig kunnen doen in Portugal, en dan toch kom je er daar eigenlijk achter dat ik eigenlijk nog helemaal geen goede conditie heb.

Mijn longfunctie is goed maar mijn conditie dus niet...

 ------    gewoon om jullie even jaloers te maken!


met zusjelief in het zwembad!


ons zwembad, hmmmmm.

en natuurlijk heerlijk eten!

DAARNA:

Ben ik met mijn vriendjelief naar pinkpop geweest !

wiehoeeeee wat een feest! Ik heb genoten!en dan nu ...

Lig ik in het ziekenhuis

Wel natuurlijk voor ik moest gaan nog even lekker ijsje eten met vriendjelief en ouderslief

We gaan verder waar ik gebleven was

Dit gebeurt vooral omdat ze nu eindelijk gaan kijken naar mijn pijnklachten waar ik al 16 jaar last van heb. Vandaag m'n eerste dag gemaakt dat betekend dus

gesprekken, gesprekken en nog eens gesprekken,
onderzoeken, onderzoeken en nog eens onderzoeken

De bedoeling is dus mij van onder tot boven te onderzoeken, er komt een fysiotherapeut kijken die mij conditioneel gaat testen. Dat gaat morgen al gebeuren. Verder weet ik nog niet helemaal wat me te wachten staat. Donderdag word ik weer geopereerd aan mijn stembanden want ja... dat is nog steeds niet beter. Ook zoeken ze meteen uit hoe het kan dat ik zoveel last heb van overgeven en waar de hoofdpijn vandaan kan komen.  Zo ziet het er tot nu toe uit. Deze opnamen gaat 2 x 5 dagen duren, dus heb wel weekendverlof. Weer lekker logeren in Groningen, wat wil je ook anders?

KAARTJE STUREN?

NATUUUUUUURLIJK, ALTIJD WELKOM!

Universitair Medisch Centrum Groningen
Afdeling M1KV
Kamer 11 . Kyara Slenter
Postbus 11120
9700 CC Groningen

3 opmerkingen:

Els zei

Kyara,

Geweldig dat je naar Portugal bent geweest en Pinkpop! Echt super! Verder heel veel sterkte nu en laten we hopen dat donderdag duidelijk is wat er met jou aan de hand is en je stem echt beter wordt.

Groetjes

Els Lobach

Lars Toma zei

Hey kyara,

hou je taai. met die conditie moet goedkomen want alle wielrenners rijden ook op medische supplementen haha. we zullen eens wat epo bestellen dan vlieg je over de afdeling heen haha.
succes en veel beterschap gr lars en pauline

Sophie Jacobi zei

Heey Kyara
( mij ken je vast nog wel van Davje),
veel sterkte met alles..... het zit je ook niet echt mee he meid. Gelukkig dat je die vakantie en het ijsje nog hebt kunnen meepikken!
Er gaat vanmiddag een kaartje op de brievenbus.
Voel je vrij om ook mijn blog te lezen www.dapperding.blogspot.nl
liefs,
Sophie