donderdag 22 maart 2012

Stront dag !!

De hele afdeling stinkt naar stront ik ben al eens op onderzoek uitgegaan maar ik kan de boosdoener niet vinden ! Wel ruiken natuurlijk. Ik houd de deuren van mijn kamer dicht maar dat betekent wel dat ik mijn kamer uitdrijf omdat de zon pal op mijn raam staat. Mijn zweet geur blijft op deze manier ook op mijn kamer hangen. De verdere details bespaar ik jullie !

Verdere stront was ook dat ik vandaag de uitslag van de botscan heb gekregen. Ik heb botontkalking (osteoporose.) Dit verklaart de pijn in mijn lijf. De reumatoloog wordt erbij gehaald en deze gaat bepalen of er nog onderzoek wordt gedaan naar Reuma. Jullie snappen natuurlijk wel dat ik hier niet vrolijk van word. Eigenlijk ben ik vandaag erg boos en opstandig. De mensen die in mijn buurt komen kunnen maar beter aardig tegen mij zijn. Echt gezellig ben ik niet vandaag.

En als dit nog niet genoeg is kreeg ik vandaag NIET de insuline pomp geplaatst, omdat er geen tijd was. Het is een giller, 1 diabetesverpleegkundige voor de kinderafdeling, hoe verzinnen ze het ? Ik had gehoopt dat dit ging lukken tijdens deze opname zodat ik dadelijk weer eens gewoon naar school kan gaan zonder dat ik iedere dag wel lessen moet missen omdat ik een afspraak heb met de een of de andere arts in het ziekenhuis Maastricht of Groningen.

Het leuke van de dag was mijn zwemmoment met de fysiotherapeute. Het was heerlijk om in het warme water te liggen en een keer geen pijn te voelen.

Vandaag werd ik verrast met veel bezoek, de grootste verrassing was dat mijn lieve zus mij verwende met een maaltijd van de gouden drietand (mcdonalds).
OOH WAT WAS DAT LEKKER !

OAT MOAN!

2 opmerkingen:

rob zei

Hoi Kyara,

Je weet nu in ieder geval waar de pijnen vandaan komen.

Botontkalking is zeker niet een lot uit de loterij, maar is wel voor een deel te behandelen.

Zwemmen (in warm water) is sowieso goed voor je conditie, maar is ook nog ontspannend (denk zelfs wel relaxen als het zo warm aanvoelt).
Een soort loungen,maar dan in het water.

Ik sta op het punt om naar de wedstrijd te gaan van de FC Twente Vrouwen (6 uur ga ik van huis weg), maar wilde eerst even een reactie achter laten op je blog!

Fijn weekend en heel veel groetjes,

Rob

marion zei

hoi kyara


niet zo een leuke uitslag voor je
hoop voor je dat je een goede behandeling krijgt en dat je minder pijn hebt.
opstandig zijn kan ik heel goed begrijpen
wens je veel sterkteheel veel liefst marion