woensdag 21 maart 2012

Druk dagje.

Hallo lieve allemaal,

Vandaag de Dexa scan (bot onderzoek) gehad en een paar keer flink lek geprikt, na 4 pogingen was de infuus geplaatst die uiteindelijk, bleek achteraf, niet nodig was. Ze dachten dat bij het nemen van de Dexa scan een contra vloeistof via het infuus nodig was. Jammer maar dit alles bleek niet nodig te zijn. Voor niks pijn gehad. De volgende keer hoop ik dat ze eerst gewoon overleggen voordat ze mij weer lek gaan prikken!

Vandaag zijn een paar artsen langs gekomen die goed naar mijn klachten geluisterd hebben en het lijkt wel op Reuma klachten. Vandaar dat ze morgen bloed willen gaan prikken. Maar eerst komt er nog een arts voordat ze weer gaan prikken. Misschien is het bloedprikken dan niet meer nodig en hebben ze het bij het verkeerde eind. Laten we het hopen!

Ook zijn vandaag de fysiotherapeut en de psycholoog langsgekomen. Met de psychologe kennis gemaakt en gesproken over mijn leven na de transplantatie. Hierna met de fysiotherapeute aan het werk gegaan. Vandaag maar liefst 8 minuten gefietst ! Super benauwd daarna maar de zuurstof waarde blijft gewoon mooi. Yes, dat is een mooi gegeven.

Zoals het er nu naar uit ziet ga ik morgenvroeg lekker zwemmen met de fysiotherapeut. Morgen komt de diabetes verpleegkundige om mijn insuline pomp te plaatsten. Spannend allemaal!

3 opmerkingen:

rob zei

Hoi Kyara,

Toch een goed teken dat je al een tijdje hebt kunnen fietsen.

Morgen zwemmen, wou maar dat ik zelf een prive-zwembad had.

Fijn dat ze je klachten in ieder geval serieus nemen en hopelijk dat ze je aan kunnen geven wat het is en hoe ze het willen/kunnen aanpakken.

Rust maar lekker uit na zo'n vermoeiende dag!

Fijne nachtrust!

Groetjes,

Rob

marion zei

hoi meid ik wens je veel sterkte en dat het je weer vlug beter mag gan


vel liefst marion

Janetta zei

Nou heb je blog gelezen meis wat is dit balen zeg...

Hopelijk vinden ze waarom je zo'n terugval hebt gekregen...

Wel fijn dat je niet elke keer terug hoeft naar het UMCG das me nog al geen eind voor jullie...

Ik blijf je volgen..

Sterkte en hou je taai,
liefs Janetta xxx