vrijdag 31 december 2010

Stilstaan bij...

Lieve lieve allemaal,


Iedere dag is het een feestje als wij de secretaresse van de afdeling zien binnenkomen met de stapel post. Envelopen in alle maten. Prachtige, lieve, vrolijke, opbeurende, persoonlijke kaarten en de tekeningen van alle kinderen niet te vergeten. Echte kunstwerkjes zitten erbij. Al liplezend begrijpen wij dat Kyara zegt het erg fijn te vinden zoveel post te krijgen. Veel hartverwarmende sms-jes, telefoontjes en reacties via de blog. Echt geweldig en hartstikke bedankt allemaal. We hebben al gevraagd of ze een extra prikbord willen plaatsen zodat we alles goed kunnen uitstallen. Zeker weten dat wanneer Kyara echt fit is en een heldere blik heeft, zij zich een aantal dagen gaat amuseren om alles te lezen. Papa en mama gaan dan shoppen in Groningen.
Niet altijd zijn wij vrolijk gestemd in deze spannende tijd waar leven en dood, verdriet en vreugde zo dicht bij elkaar liggen. Kyara heeft afgelopen jaren vaak via de media aandacht gevraagd voor donorregistratie. Wij zijn blij dat onze kanjer nu de kans krijgt om aan een nieuw leven te beginnen en staan daarom stil bij de donor die Kyara deze kans geeft. Ook jij bent een kanjer. Het voelt dubbel, toch....dankjewel lieve donor. Door jouw beslissing om donor te zijn kan ons kind verder met haar leven en hier zullen wij altijd bij blijven stilstaan en jou dankbaar voor zijn.

Rest ons iedereen een goede jaarwisseling te wensen, veel liefde, een goede gezondheid en een luchtig 2011.

p.s. zorg dat TNT werk blijft houden; laat die post maar komen:)

15 opmerkingen:

Els zei

Dat het voor jullie ook een fijn jaar mag worden en met veel leuke dingen. Door deze bedankjes word de toekomst rooskleuriger. En Kyara blijf doorvechten!

Roy zei

hallo, Kyara, Ben en Brigitte Kay en Kylian

Deze nacht van oud op nieuw laten wij een wensballon voor jou op.

We weten dat jij een doorzetter bent en hopen je snel gezond en wel in Reijmerstok terug te zien. Alvast de beste wensen en alle goeds voor 2011 voor jullie.

groetjes,

Ger, Marlies, Roy en Robin Kleijnen

Rob de Jong zei

Lieve Kyara,

Het is heel vervelend op de IC, maar hou het alsjeblieft nog even vol. 2011 Wordt een fantastisch jaar voor jou en je familie. Binnenkort zal je op deze periode terugkijken als een vervelende hobbel die genomen moest worden. Hierna kun je gaan genieten van een heerlijk nieuw leven zonder beperkingen. Hopelijk gaat komende week de buis er uit, en kun je gaan beginnen aan je revalidatie.Daarna snel naar huis!
Lieverd, ik vecht met je mee.


Dikke knuffel,

Rob de Jong (transmaatje)

Paul van den Elsaker zei

Beste Kyara,

Voor jou wens ik natuurlijk dat het een jaar met een doorgaand en voorspoedig herstel zal zijn. Ik zal in juli 2011 mijn vijfde transplantatieverjaardag mogen vieren. Nu ik jou verhaal volg denk ik terug aan mijn eigen trage, frustrerende en moeizame begin. Het is echter alle moeite en energie waard geweest! Houd vol, er staan je nog zoveel mooie dingen te wachten in de toekomst!

Groetjes,

Paul van den Elsaker

marion zei

hoi lieve fam. slenter


wij wensen jullie een super 2011
kyara meid houd vol.
wij hopen dat je snel weer een stukje bent op geknapt
zodat het iedere dag beter gaat


heel veel liefst sjef marion en kids

Mart zei

Hey Kyara en familie,

De afgelopen tijd op de hoogte gehouden door Nadine en nu jullie volgen via de blog!
Hopelijk word het voor jullie ook een goed 2011!
Kyara blijf er voor gaan!!

Groeten,

Mart

WIE BEN IK? zei

Hallo KANJER, Brigitte, Ben, Kylian en Kai,
Laat ik beginnen met jullie voor de toekomst een overdosis gezondheid en geluk toe te wensen.Ook namens Mark, Vicky en Tessa.
En wij zouden graag TNT bezig willen houden, maar ik weet eerlijk gezegd niet naar welk ziekenhuis ik de kaart zou moeten sturen. Dat hoofdstuk heb ik kennelijk overgeslagen. Please let me know!!!
Keep on fighting,
Brigitte, Mark, Vicky en Tessa

jetkempen zei

Kyara je kan het. Je komt er wel . Je bent een kanjer. Voor jou Kyara hoop ik dat in dit nieuwe jaar al jou wensen uit komen en dat je aan een nieuw leven met lucht kunt beginnen. Stapje voor stapje maar je komt er.
Ook voor de familie een gelukkig nieuwjaar en alles wat wenselijk is.
Dikke knuffel van Jet (Sittard)

gertie zei

Lieve allemaal,

Volgens mij hebben jullie maar één wens voor 2011, en ik wens dat die zal vervult gaat worden

Liefs Gertie

maud zei

hallo kyara, brigitte,ben,kay,kylian.

wij wensen jullie alle goeds en geluk in 2011, en heel veel starkte in deze tijd wat komen gaat. en hopen dat kyara weer snel terug naar huis mag komen. we denken aan jullie.
knuffel maud Aerts en familie.

joris zei

Hoi Kyara,Brigitte,Ben,Kay en Kilian

We wensen jullie alle goeds voor het nieuwe jaar, veel liefde en geluk en vooral gezondheid, hopelijk gaat het snel de goede kant op met Kyara.
Kyara houd vol, je bent een kanjer

Groetjes Toos,Chris,Joris,Leile en Jun-jun

Claudia zei

Lieve Kyara,

Vannacht speciaal o.a voor jou, vuurpijlen de hemel ingestuurd, en wens jou, mama, papa, zus en broer hierbij het allerbeste voor het nieuwe jaar! Je kunt het, zijn allemaal trots op je, lieve schat, wishing you NOTHING BUT THE BEST!!, Love you all! XXXX
Claudia, Ottie & Ashley

Cindy zei

Lieve Kyara,

Via via kwam ik op je blog terecht. Super om te lezen dat na het lange wachten er ineens een verlossend telefoontje vanuit Groningen kwam. Hoop dat je er heel snel weer bovenop komt, maar als ik zo lees wat een vechtertje jij bent moet dat zeker lukken!

Hou vol meisje, heel veel sterkte, ook voor papa, mama, Kylian en Kaj.

Groetjes,
Cindy Clevers en familie

frans en jacqueline zei

Hoi Kyara,
Ik hoor net van je weblog en meteen even een reactie.
je moeder vertelt dat die vervelende snorkel eruit is!
Wat een fantastisch begin in het nieuwe jaar.
Knap hoe je dit allemaal doet, een echte kanjer zoals je moeder schrijft.
Nog even een vervelende tijd, maar dan dat ziekenhuis uit en weer naar huis en een echt nieuw leven beginnen!!
Natuurlijk wens ik jullie allemaal een geweldig nieuw jaar, met eindelijk weer nieuwe vooruitzichen op betere tijden.

Liefs Frans en Jacqueline

Mieke zei

hey superwomen
te gek dat je snorkel eruit is een super begin van het nieuwe jaar voor jou. met kleine stapjes vooruit. het lukt je dat weet ik zeker peter vond het geweldig je weer even te hebben gezien maar dat weet je wel. tot snel. kus
de van de zandetjes