donderdag 15 oktober 2009

Lang geleden.

Hallo allemaal.

Boh, het is echt al heel lang geleden dat ik wat geschreven heb. Ik heb gewoon echt geen tijd, ik ben druk met school en vaak ben ik 's avonds te moe om dan nog achter de computer te gaan zitten om een bericht te typen. Nu vond ik gewoon dat ik een bericht moest schrijven en jullie weer te laten weten hoe het met me gaat.

Momenteel gaat het wel z'n gangetje, het kan beter. Nu gaat het weer een beetje berg af waarts. Ik wil teveel en daardoor raak ik sneller moe. Op school gaat alles prima! Heb gelukkig weer echt zin om naar school te gaan en ik heb tot nu toe nog geen 1 dag gemist. Zo goed gaat het dus en zoveel zin heb ik erin om naar school te gaan.

Gister ben ik 's avonds even de stad in geweest en daarna naar de film. Was echt gezellig, ik was met de zus van Roos ( vriendin van Kaj ) gegaan.

En vandaag moest ik gewoon weer naar school. De pauze was bijna afgelopen en ik zat op de bank en opeens werd ik heel benauwd. Ik dacht daar gaan we weer. Ik de zuurstof op 4 liter gezet. Is mijn fisio therapeut met de saturatie meter gekomen, de waardes waren gelukkig goed. Hebben ze de verpleging er bijgehaald, hebben die mijn koorts gemeten daar was ook niks aan te zien. Toen is de dokter gekomen en heeft ze naar mijn longen geluisterd en daar was gelukkig ook niks bijzonders aan. En na ongeveer 3 uur was alles weer weg en nu voel ik me weer goed.

Maargoed ik ga slapen.
xx

3 opmerkingen:

Gwen haar leven zei

Hee Meis,

wat leuk dat je weer een berichtje typt! Wat fijn dat je gewoon weer naar school kan gaan. Wel jammer dat je gezondheid niet zo goed gaat, maar ik vind het echt knap hoe je ermee omgaat!

Groetjes Gwen (CF)

gertie zei

Hoi Kyara,

Heb al vaker geprobeerd om jou een lief of leuk of bemoedigend berichtje te sturen maar het lukt steeds niet. Ben blij weer iets van je te lezen.
Zet hem op meid.

Heel veel groetjes Gertie

Alida zei

Wat leuk dat je weer iets komt vertellen. Het was erg lang heel stil. En als trouwe lezer begon ik me wat zorgen te maken.
Groetjes van Alida