vrijdag 8 mei 2009

dip dip dip.....

haaj..

Het ging allemaal TE goed. Na mijn ziekenhuis opnamen heb ik meteen de beademing thuis gekregen. Dit gaat allemaal goed! Ik ben er al aan gewend en kan in alle houdingen fatsoenlijk slapen. Wel moet ik er natuurlijk voor zorgen dat ik mijn nachtkusje krijg voordat ik de beademing op zet! Is zo moeilijk kussen met zo'n space-ding op ( haha. )

Mama had een verassing voor ons! Ze had kaartjes besteld voor de musical Tarzan. Wij zijn zaterdag morgen met papa vertrokken naar Scheveningen en hebben er een hele mooie dag van gemaakt. Voordat we naar het theater gingen zijn we gaan wandelen op het strand. Heerlijk vind ik het altijd om de zee te zien. Daarna heb ik natuurlijk 3 uren genoten van de musical! Zoals normaal na zo een intensive dag ben ik helemaal kapot. Ik zat in een dip! Dit heeft geduurd tot gisteren. Echt balen want ik wilde in mijn vakantie toch ook andere leuke dingen doen. Maar het slijm speelde mij parten en mijn hoofd stond op springen. Wat een koppijn had ik! Vandaag voel ik me weer redelijk en loop weer rond en ben een logeerpartijtje aan het plannen voor het weekend.

Als ik denk aan mijn nieuwe school sta ik 's morgens met plezier op en verheug me om iedereen weer te zien. Maandag weer school. Jippie! Ik hoop dat ik me dan weer goed voel!

Voor iedereen die nu nog vakantie heeft, geniet ervan! Draai de zon op :D

5 opmerkingen:

Alida zei

Hoi Kyara,
Wat balen dat je na 1 dag heerlijk genieten, dit moet bezuren met een dagenlange dip.

Makkelijk praten om te zeggen dat je het toch maar mooi hebt meegemaakt.
Je bent jong en wilt net als elk leeftijdgenootje gewoon de dingen doen die anderen ook doen zonder en zieker van te worden.

Maar als de nieuwe long er eenmaal is, hoop ik dat je dit ook allemaal gaat beleven.

Lieve groeten van Alida

marion zei

hoi kyara

wat leuk dat je moeder zo een leuke verrassing hadt voor jullie
en dat je zo genoten hebt, van die leuke dag ,alleen jammer dat het dan een paar dagen minder gaat met jou.
maar deze leuke dingen waar je zo kunt van genieten kunnen ze je niet meer af pakken


groetjes marion

Ilona Jansen zei

Beste Kyara,

Ik lees altijd de oude magrieten van een vriendin vandaar dat ik hem nu pas lees. Ik ben erg onder de indruk van je verhaal en vind jou een enorm sterk meisje knap hoor. Ik wou je heel veel sterkte wensen en duim voor je dat er gauw een nieuwe long voor je is liefs van een magriet lezer Ilona Jansen

Tamara M. zei

Hey Meid, hoe gaat het nu met je?
xxx Tamara

Alida zei

Hoi Kyara,
Ik neem aan dat je niet meer in de dip zit van 8 mei.

Het is een beetje rustig hier.
Heb je niks te vertellen of gaat het misschien niet zo goed?

Groetjes Alida