zaterdag 13 september 2008

PFFFFF,

haaaai,

Pffff wat een maanden, ik had geen zin om te schrijven ( ik kon niet eens ) zo moe ben ik de laatste tijd. Lisa overleden Dean overleden Bart overleden, dus het zit niet mee! En dan bijna iedere dag een bericht schrijven, daar heb ik het humeur niet voor. Maar nu kwam een zeurige vriendin van me dat ik een bericht moest plaatsen! Dus ging ik aan de slag!

Woensdag ben ik naar Groningen gegaan voor controle, het zat even niet mee. Ik moest longfunctie blazen 25% dus dat ging wel, maar daarna!!! Toen werd ik opeens slecht, en toen moest ik meteen vernevelen en meteen foto's laten maken. De dokter dacht namenlijk dat het een klaplong was! Dat was wel even spannnend, maar er was niks te zien! Gelukkig. Daarna zijn we gaan shoppen, niks gevonden. Alles was te groot of te klein! En ik was super moe, dus dat kwam er ook nog eens bij!

Maandag zat ik bij opa op de bank, en opeens ging de telefoon van mama! Dat ik mee mocht met een luchtballon!!!! Niet te geloven gewoon!
Nouja het was super vet cool! Je zou eigenlijk zeggen dat het daar super koud is, maar vergeet dat! Dat is het dus echt niet. Dat komt omdat die brander boven je hangt! In de nek voel je dat wel gigantisch, dat brand heel erg! Ik ben samen met Inge gegaan mijn ambulant begleider! Die had mij ook opgegeven.

Gister ben ik weer gaan zingen! Was super leuk.
Nu hoop ik alleen nog maar dat er geen slecht nieuws meer komt! Ook dat ik me snel weer goed voel. En niet meer zo snel moe wordt!

Nu ben ik weer bij Davine ( een vriendin van me ) en Marjolein ( andere vriendin van me ) is er ook! Dus het is heel gezellig!! Morgen gaan we met nog een heleboel vrienden gezellig naar de bioscoop!

4 opmerkingen:

rob zei

Hoi Kyara,

Het zijn inderdaad geen leuke weken geweest. Vooral het overlijden van Lisa heeft me enorm geraakt (ook al heb ik haar nooit gezien ( alleen gemaild en gechat)
maar zij heeft een enorme indruk op mij gemaakt, door haar optimisme, haar vrolijkheid en haar openheid.

Goh, je bent nu weer verwend met een luchtballonvaart, tof hoor!
Klopt het dat je de geluiden/gepraat van de grond goed kunt horen in zo'n ballon?
Lijkt me heel apart om mee te mogen
maken!

Ik verwacht binnenkort wel iets van Marco Borsato te horen en dat stuur ik je dan uiteraard toe!

Groetjes,

Rob

alida zei

Hoi Kyara,
Tja, kan me heel goed voorstellen dat je helemaal van slag bent door al die sterfgevallen. Het is ook wel erg confronterend.

Dus madam heeft haar eerste luchtvaart gemaakt. Heb je ook een soort diploma gekregen?
Ik kan me voorstellen dat je blij verrast was.

Je maakt ook heel veel leuke dingen mee gelukkig.

Ennuh, elke dag een bericht schrijven...dat doet niemand joh. Wat moet je dan altijd schrijven?

Groetjes Alida

Nick zei

Dat zullen inderdaad zware weken zijn geweest.

Hee, een luchtballon. Ik had ook ooit de kans mee te gaan, maar durfde niet!
Ja, sommige joingedames hebben duidelijker meer lef dan deze 'volwassen vent' (niet dat ik vaak van volwassenheid beticht wordt, maar goed, ik heb er de leeftijd wel voor)

Ik kom via de blog van Lisa die ik las op jouw blog terecht en ik wilde je even sterkte wensen met alles!

groetjes Nick

anne-marie zei

Hoi Kyara
ja meisje het valt niet mee,als er mensen uit je omgeving weg vallen.
Ik zal dean heel erg missen.Ben immers zijn oma.
Maar kijk naar Wendy ,die heb ik dinsdag ook gezien, wat ziet die er goed uit, het gaat heeeel goed met haar,dat is toch ook fijn.En dan zijn er voor jouw ook de leuke dingen ,zon ballonvaart is niet niks, je lieve vrienden,ook heel fijn.
En een toppy gezin.
Blijf lekker positief,
Veel liefs groet anne-marie