donderdag 21 augustus 2008

Wat een vreselijke week!!

Eey,

Ja wat een vreselijke week heb ik achter de rug! Daarom heb ik ook al zo lang niks meer van me laten weten.

Zoals jullie al misschien weten is een goede vriendin van mij ( Lisa Kattenberg ) helaas overleden! Vorige week zondag ben ik gezellig naar haar toe geweest, lekker zitten lachen en kwebbelen, maar het ging heel erg achteruit! We waren al aan het plannen om een nieuwe afspraak te maken, want we moesten nog altijd haar huisje komen bewonderen! Dinsdag was ze jarig en is ze overgeplaatst naar de medium care! Dan woensdag het schokkende nieuws, dat ze helaas is overleden! Vrijdag zijn we bij haar thuis geweest want ze lag thuis opgebaard. Ik vond het helemaal niet fijn want het was voor mij Lisa niet meer! Maar ik ben toch blij dat ik nog even geweest ben! Dinsdag ben ik naar haar begrafenis en crematie geweest. Tijdens de mis en crematie heb ik het niet droog kunnen houden. Ik heb heel veel verdriet gehad daarna en tijdens de begrafenis en crematie! Toch ben ik wel blij dat ik ben geweest. Nu moet ik proberen om de allerdaagse dingen weer op te pakken!
Lisa ik zal je nooit vergeten, en je hebt een speciaal plekje in mijn hart!

Maandag ben ik voor de eerste keer weer naar school gegaan. Het was super leuk, en heb er heel veel zin in dit jaar. Hopenlijk gaat alles super goed dat ik aan het eind van het jaar een goede score heb!

4 opmerkingen:

Remke zei

hey meis,

Ja klopt dat we bijna naast mekaar zaten tijdens de mis.
Ik hoop dat je school helemaal te gek gaat worden dit jaar!
liefs kus Remke

rob zei

Hey Kyara,

Ik had in het weekend dat je Lisa in het ziekenhuis bezocht een verjaardagskaart voor haar op de bus gedaan. Ik heb zo gehoopt dat ze op tijd de longen zou krijgen en daarom dat ik woensdagochtend schok toen ik haar blog las. Ik heb zelf ook diverse keren haar blogs en foto's bekeken en dacht het kan en mag niet waar zijn. Het is ook wel heel snel gegaan en dan kun je het ook niet geloven en bevatten. Dat je haar thuis bezocht hebt en de mis en crematie bezocht hebt is goed van je. Je hebt gedaan wat je moest doen. Ik heb foto's van de witte ballonnen gezien, heel apart en heel bijzonder.

Schooljaar gaat wel goed worden dit jaar, geniet er maar van!

Groetjes en liefs,

Rob

Tamara M. zei

Hey Meis

Ik zag je al zitten in de kerk, heel verdrietig. Ik wil je veel sterkte wensen nu!! Ik hoop dat je schooljaar ondanks dit, toch wel leuk gaat worden.

xxx liefs Tamara

anne-marie zei

Hoi Kyara
heel erg je goede vriendin te verliezen, dat doet zeker pijn en verdriet.
voor jouw is het nieuwe schooljaar nu begonnen hoop dat je het goed hebt ingezet.
veel liefs knuff anne-marie