woensdag 4 mei 2011

donorvoorlichting.

Hallo allemaal .

Allang niks meer van me laten horen , maar het is alleen maar vooruit gegaan. Vandaag ben ik ook weer naar Groningen gegaan.
De doktoren waren super tevreden over alle uitslagen. Longfoto’s zagen er goed uit en de bloeduitslagen ook ! mijn longfunctie waar ik zelf niet echt tevreden over ben is 55 % , dat die in 4 weken maar 1 % is gestegen valt me een beetje tegen. Maar toch ben ik super trots op mezelf. Want ik heb weer voor het eerst gefietst . ik kan weer zelf douchen en ik kan weer lekker bij vriendinnen logeren zonder dat ik iets vergeet te doen. Zoals medicijnen pakken, prikken of spuiten.

Nu ben ik onderweg naar een vriendin van me. Daar blijf ik 3 daagjes en daar ga ik voor het eerst weer paardrijden. Heb er echt super veel zin in. Vanavond gaan we naar de bioscoop.

Ondertussen heb ik me ook hard gemaakt om nog meer mensen donor te krijgen. Op school heb ik een presentatie gehouden over donorschap. Wat ik allemaal heb meegemaakt en nog veel meer dingen heb ik verteld. Dat hebben jullie misschien al gezien op tv maar voor de mensen die het nog niet gezien hebben heb ik hier de link :

http://www.donorvoorlichting.nl/index.cfm?act=nieuws.detail&varitem=505&vartype=1

http://www.youtube.com/donorvoorlichting#p/u/5/nwlN618fJr8

http://www.hartvannederland.nl/nederland/2011/tieners-krijgen-formulier-donorregistratie/

Zaterdag ga ik met Kylian shoppen in Roermond. Zondag lekker niks doen en maandag weer naar school. Over 6 weken mag ik weer terug komen!

12 opmerkingen:

Patries zei

Kort maar krachtig voor jouw.....

VEUL PLEZEER BEIJ ALLES!!!!

Super en groetjes aan iedereen!!

Kuzzzz Patricia en Ralf

Janetta zei

Kyara wat ga je goed meis mijn complimenten.

Ik wens je heel veel winkel plezier samen met je zus, geniet ervan.

Liefs Janetta
ps/ Groetjes aan je mama ;)

Els zei

Kyara,

Zolang niks gehoord en dan dit. Ik kan maar één din zeggen.

Super!

Groetjes

Els Lobach

rob zei

Hoi Kyara,

Prima uitslagen, hoor! Vergelijk eens wat je voor je transplantatie niet kon en wat je nu allemaal weer kunt doen.

Paardrijden, fietsen, douchen en ga zo maar door.

Met mij gaat het nu al weer een stuk beter (loop inmiddels weer en ga morgen voor het eerst weer op de fiets,althans dat ga ik proberen).

Groetjes,

Rob

jetkempen zei

Kyara ik had alles al gezien .
Je bent een kanjer.
Ga nu inderdaad maar genieten. Lekker shoppen is niet weg.

Just Who I Am zei

Wat fijn om te lezen Kyara dat het zo goed met je gaat.Geniet maar fijn van alles meiss.
Lieve groet Elisabeth

Rianne zei

Hoi Kyara,

De laatste tijd heb ik al je berichten gelezen en zeker die van begin mei.
Ik ben er stil van ......
Wat heb jij giga veel meegemaakt sinds wij elkaar gezien hebben. En dat is al wat jaartjes geleden.
Eigenlijk hebben we er maar een paar woorden voor wat jij hebt meegemaakt en doorstaan: je bent een kanjer, met giga veel doorzettingsvermogen, een super meid! Maar jij niet alleen, ook Ben, Brigitte, Kaj en Kylian, maar jij hebt het wel uiteindelijk zelf moeten doen. Elke stap, elke hap lucht e.d. Ondanks dat het soms moeilijk was, wilde je het en heb je het toch maar gedaan.
En ik kan me voorstellen dat als je dan zover bent zoals nu, je misschien best al verder wilde zijn. En dat je dan een beetje teleurgesteld bent. Maar als je terugkijkt naar een half jaar geleden en nu, dan doe je al zo veel. Lekker shoppen, fietsen zelfs, wandelen en paardrijden. Wie had dat vorig jaar gedacht. ECHT SUPER!!!
Kyara: Geniet van elke dag en je zult zien, elke keer weer een stapje erbij. En boven alles: heel veel plezier met alles wat je nu beleeft en meemaakt!!
Groetjes van Dik en Rianne

Anoniem zei

Hoi Kyara,

Ik denk niet dat je mij kent, maar ik heb in het ziekenhuis, en vooral op I.C. Groen, wel eens met je vader gepraat. Ons zoontje Senne Siersema lag ook op I.C. Groen vanaf 2 december 2010. Hij had ook een longziekte en andere bijkomende problemen. Helaas is hij op 27 januari j.l. na een oneerlijke strijd overleden...Ik was zo benieuwd hoe het met je ging, en na wat zoeken vond ik je blog. Aangezien ik op de I.C. wel eens met je vader heb gepraat en het toen wat minder met je ging...Fijn om te lezen dat het goed met je gaat en dat je gewoon lekker thuis bent!
Geniet ervan en nog heel veel sterkte en succes met alles!

Liefs Grietje Siersema

(groetjes aan je ouders)

Karin zei

J.W.B.J.T.G.

Oftewel:
Jeetje Wat Ben Jij Toch Geweldig!!

V.L.V.O...

Oftewel:
Veel Liefs Van Ons...

O.A.J.O.E.B.E.Z.

Oftewel:
Ook Aan Jouw Ouders En Broer En Zus.


E.W.B.

Oftewel:
En We Bellen...........

Stella zei

Hi Kyara, wij volgen je al een tijdje vanuit Canada. Zijn zelf ook donor geworden en hebben veel bewondering voor je . Wensen jou en je family hele fijne tijden! Veel plezier! Stella en Brian

Stella zei

Hi Kyara en familie, vanuit Canada volgen we je verhaal en ook hebben wij ons aangemeld als donor. Geniet van je nieuwe longen! Stella en Brian letsrent.ca

Gup zei

Ha Kyara,

Hoe is het met je? Gaat alles nog goed?

Groetjes Marianne