zondag 22 maart 2009

daar ben ik weer.

haaajj!

Ja, ik had gisteren snel een bericht achter gelaten dat ik in het tijdschrift Magriet sta!

Nu ga ik jullie weer op de hoogte stellen wat er allemaal is gebeurt.
Laatst ben ik weer naar het ziekenhuis in Groninge moeten gaan. Het nieuws was dat ze wel zagen dat ik achteruit ging met m'n conditie. Verder ging alles goed! Na het ziekenhuis bezoek ben ik weer behoorlijk ziek geweest. De reis en de onderzoeken zijn toch iedere keer te zwaar voor mij. Wij gaan dan ook de volgende keer in de buurt van groningen overnachten.

Een paar dagen later kregen we een telefoontje van Groningen, dat ik dringend moest bijkomen, dat het gewicht van mij echt niet goed was! Dus nu ben ik flink aan het eten, en krijg bijna elke dag weer extra sondevoeding!

Nu heb ik goed nieuws!
2 weken terug was mijn eerste schooldag weer op Franciscusoord, we hebben toch besloten om me dit schooljaar nog over te plaatsen naar Franciscudsoord. Omdat ik de verzorging die ik nodig had niet kreeg op de basischool. En nu krijg ik die wel! Nu gaat het een stuk beter met me!
Ik ben gestart in Vmbo TL 1, dus brugklas. Volgend schooljaar moet ik dus de brugklas opnieuw beginnen omdat ik teveel heb gemist om meteen naar het 2e jaar te gaan.
Ik heb al een overhoring van biologie gehad daar had ik als punt een 8,3 voor!
En ik heb al een SO Engels gehad en daar had ik een 8+ voor!
( Misschien toch volgend jaar naar de 2e :P hahaha )

Verder gaat alles goed, jullie horen snel weer wat van me!

5 opmerkingen:

Cyril zei

Hee nichtje van me.

Heb enkele blogs van je gelezen. Hartstikke leuk zeg!!
Vandaag ook de Margriet gekocht en jouw stukje gelezen. Heb ff zitten te huilen.

Dikke kus van Cyril

Alida zei

Dus ze zijn je nu lekker aan het vetmesten met extra sondevoeding.
Tja, als het telefoontje komt moet je natturlijk wel een aardige conditie hebben.

Fijn dat de eerste resultaten op je nieuwe school goed zijn. Mooie cijfers hoor.
Laat ze maar een poepie ruiken!

Groetjes van Alida

Berna zei

Hoi Kyara,
Omdat mijn vriendin Irene in de Margriet stond heb ik met veel interesse alle stukjes over het wachten op een donor gelezen.
Heb heel veel bewondering voor de manier waarop jij er mee omgaat! Hoop dat naar aanleiding van jullie verhalen veel mensen besluiten om donor te worden. Zodat voor jullie allemaal snel een einde komt aan het wachten en jullie snel weer volop mee kunnen doen in het leven! Hoop dat je snel weer zult dansen!!! Heel veel sterkte, groetjes Berna.

marion zei

hoi kyara

heb vandaag de magriet gelezen heb even moeten huilen.hoop voor jou dat je toekomst plannen mogen door gaan.en dat je snel geholpen kunt worden. kan je moeder goed vindt haar een toffe meid.
wens jou veel sterkte en een dikke knuffel van mij groetjes marion

anne-marie zei

Hoi KyaraJe doet het prima op school begrijp ik. Nu met de extra voeding zal het zeker niet slechter gaan. Wie weet hoever je nog komt.
Met de zomer inzicht gaat de conditie hopenlijk ook weer toenemen.Had je mijn envelop met inhoud nog gekregen? groetjes anne-marie