vrijdag 7 november 2008

vergeten!

heeeyy,.

De vorige keer toen ik had geschreven was ik iets vergeten. Dus dat ga ik jullie nu vertellen. We kregen vorig weekend een telefoontje, en toen waren het de mensen van "Stichting de opkikker" en mama die hadden ze aan de lijn, en toen ze ophing vroeg ik zo van wat was er? En mama zo ze hebben gevraagd of je ambasadrise wilt worden van "Stichting de opkikker"en daar heb ik ja op gezegt zei mama toen! DUS JULLIE LEZEN HET GOED! IK BEN AMBASADRISE VAN DE OPKIKKER! Ze hadden gezegt, dat ik Nederland moest gaan vertegen woordigen!!

Ook hadden ze gezegt dat je een deze dagen een pakketje gingen opsturen, en daar zou dan in staan wat ik allemaal moet doen! Ik heb nog niks gekregen dus ik ben benieuwd. Als ik meer weet dan laat ik het jullie ook weten!

Misschien ga ik dit weekend, bij Davine slapen ( een goede vriendin van mij! ) maar dat is nog niet helemaal zeker! Dus dat horen jullie ook nog allemaal! We hebben wel al een hele planning gemaakt! Als ik naar haar zou gaan, dan gaan we morgen ( zaterdag dus ) naar de film "Radeloos" Hij schijnt heel leuk te zijn! Ik ben echt heel erg benieuwd!

Dit is een stukje waar de film over gaat:

Als Paco plotseling zijn vader verliest, staat zijn leven op zijn kop. Vooral omdat hij denkt dat het zijn schuld is. Paco klust niet meer aan zijn bus en zijn vriendin Floor laat hem keihard zitten. Zijn schuldgevoel wordt alleen maar groter, hierdoor raakt hij net zo in de problemen als zijn klasgenote Yara. Yara wil het liefst naar de kunstacademie, maar haar moeder pusht haar om model te worden. Yara voelt zich dik tussen de broodmagere modellen en doet er alles aan om dunner te worden en haar onzekerheid te verbergen. Kunnen Paco en Yara elkaar helpen en steun bij elkaar vinden?

Nou ga ik stoppen want ik ga lekker in bad!

4 opmerkingen:

Patries zei

Hey Kyara,

Hardstikke leuk zeg! En uh.... hoe moeten we je nu aanspreken. Moeten we ons dan ook buigen als we je zien?? Ben benieuwd wat voor belangrijke opgaves je allemaal krijgt.

Veel plezier in de cinema!

Groetjes Petries

Tamara M. zei

Hey, is goed hoor! leuk!! Mag ik jou dan aan mijn linklijstje toevoegen (als ik die ooit nog eens ga maken?:P)

xxx Tamara

anne-marie zei

Dit is helemaal te gek.
Meisje je bent een topper,van filmster tot ambassatrice.
Geweldig
En van stichting de op kikker. De beste groep voor die er is. Zij bezorgen de gezinnen echt een super dagje.
Wat een eer voor jouw.
knuffel anne-marie

rob zei

Hoi Kyara,

Superleuk hoor!

Ambassadrice van De Opkikker! Nou, een beter hadden ze niet kunnen vinden, hoor.

Succes,

Rob