zondag 28 september 2008

Verkering!

haalooo!

Ja jullie zien het al aan de titel!!!
VERKERING, ik heb al 2 weken verkering. Met Maurits!
Hij is echt geweldig, echt een schatje!
Hij zei dat hij het schandalig vond dat ik dat nog niet had verteld, en toen heb ik gezegd dan zou ik nu een bericht gaan schrijven!
Dat heb ik gedaan!

vrijdag 26 september 2008

Ziek;

haalloo!!
Ik ben nu al meer dan 2 weken ziek!!
Zondag was ik naar de film geweest met vrienden, en maandag ben ik ziek thuis gebleven! Want ik had keelpijn, we hebben meteen de huisarts gebeld en die zei dat er niks aan de hand was. Toen zijn we dinsdag naar het ziekenhuis geweest want ik spugde slijm uit, dat gewoon helemaal groen was. Groener kon het volgens mij niet. Maar er was ook niks aan de hand. En nu lig ik al bijna 2 weken in bed!! Want wat nou aan de hand is is dat ik zo moe ben. In het begin lag ik bijna de hele dag te slapen, nu valt het wel weer mee gelukkig.
Volgens mij 2 dagen geleden, heb ik van Rob Wallenburg een foto met een gesingeerde handtekening van Marco Borsato gekregen!!! Echt super vet! Het is een hele mooie foto, ik zal er nog een foto van maken, en dan zet ik die op de site. Dan kunnen jullie zien hoe de foto eruit ziet!

Ik heb een nieuwe telefoon!! Deze heb ik opgezocht op internet, en deze is grijs, maar ik heb hem in het roze!

zaterdag 13 september 2008

PFFFFF,

haaaai,

Pffff wat een maanden, ik had geen zin om te schrijven ( ik kon niet eens ) zo moe ben ik de laatste tijd. Lisa overleden Dean overleden Bart overleden, dus het zit niet mee! En dan bijna iedere dag een bericht schrijven, daar heb ik het humeur niet voor. Maar nu kwam een zeurige vriendin van me dat ik een bericht moest plaatsen! Dus ging ik aan de slag!

Woensdag ben ik naar Groningen gegaan voor controle, het zat even niet mee. Ik moest longfunctie blazen 25% dus dat ging wel, maar daarna!!! Toen werd ik opeens slecht, en toen moest ik meteen vernevelen en meteen foto's laten maken. De dokter dacht namenlijk dat het een klaplong was! Dat was wel even spannnend, maar er was niks te zien! Gelukkig. Daarna zijn we gaan shoppen, niks gevonden. Alles was te groot of te klein! En ik was super moe, dus dat kwam er ook nog eens bij!

Maandag zat ik bij opa op de bank, en opeens ging de telefoon van mama! Dat ik mee mocht met een luchtballon!!!! Niet te geloven gewoon!
Nouja het was super vet cool! Je zou eigenlijk zeggen dat het daar super koud is, maar vergeet dat! Dat is het dus echt niet. Dat komt omdat die brander boven je hangt! In de nek voel je dat wel gigantisch, dat brand heel erg! Ik ben samen met Inge gegaan mijn ambulant begleider! Die had mij ook opgegeven.

Gister ben ik weer gaan zingen! Was super leuk.
Nu hoop ik alleen nog maar dat er geen slecht nieuws meer komt! Ook dat ik me snel weer goed voel. En niet meer zo snel moe wordt!

Nu ben ik weer bij Davine ( een vriendin van me ) en Marjolein ( andere vriendin van me ) is er ook! Dus het is heel gezellig!! Morgen gaan we met nog een heleboel vrienden gezellig naar de bioscoop!