zaterdag 23 augustus 2008

Slapen!!

Eey,

Gisteren ben ik voor het eerst weer naar het zingen geweest i.v.m. zomerstop! Dat was super gezellig, we hebben veel gelachen en veel gezongen. We hebben namenlijk een nieuw liedje gekregen: Marco Borsato - Zij. Heel mooi!

Gisteravond rond half 11 ben ik bij mijn vriendin aangekomen want vanuit het zingen is papa me komen halen en zijn we door gereden naar Kerkrade! We zijn meteen gaan slapen, en toen was het ochtend!!

Vandaag zijn we naar de film geweest: Wild Child! Hij was heel leuk maar ik had er meer van verwacht. Het is niet zo'n film waarvan ik nou zeg, daar wil ik nog een keer naartoe!! Toch heb ik er geen spijt van dat ik er naartoe ben geweest.

Straks slapen en morgen weer een nieuwe dag!

donderdag 21 augustus 2008

Wat een vreselijke week!!

Eey,

Ja wat een vreselijke week heb ik achter de rug! Daarom heb ik ook al zo lang niks meer van me laten weten.

Zoals jullie al misschien weten is een goede vriendin van mij ( Lisa Kattenberg ) helaas overleden! Vorige week zondag ben ik gezellig naar haar toe geweest, lekker zitten lachen en kwebbelen, maar het ging heel erg achteruit! We waren al aan het plannen om een nieuwe afspraak te maken, want we moesten nog altijd haar huisje komen bewonderen! Dinsdag was ze jarig en is ze overgeplaatst naar de medium care! Dan woensdag het schokkende nieuws, dat ze helaas is overleden! Vrijdag zijn we bij haar thuis geweest want ze lag thuis opgebaard. Ik vond het helemaal niet fijn want het was voor mij Lisa niet meer! Maar ik ben toch blij dat ik nog even geweest ben! Dinsdag ben ik naar haar begrafenis en crematie geweest. Tijdens de mis en crematie heb ik het niet droog kunnen houden. Ik heb heel veel verdriet gehad daarna en tijdens de begrafenis en crematie! Toch ben ik wel blij dat ik ben geweest. Nu moet ik proberen om de allerdaagse dingen weer op te pakken!
Lisa ik zal je nooit vergeten, en je hebt een speciaal plekje in mijn hart!

Maandag ben ik voor de eerste keer weer naar school gegaan. Het was super leuk, en heb er heel veel zin in dit jaar. Hopenlijk gaat alles super goed dat ik aan het eind van het jaar een goede score heb!

woensdag 6 augustus 2008

No air!

haaaaai,,

Ik weet niet zeker of jullie het al weten maar ik ben weer thuis! Het is hier echt zo'n mooi weer. Over een week heb ik kvw ( kinder vakantie werk ) echt zo'n zin in hé. Ik hoop dat ik me goed voel en de hele week mee kan draaien. Ik ga morgen naar mijn tante Monique en blijf daar slapen want vrijdag is ze jarig, dan ga ik haar lekker verwennen, dan ga ik zaterdag bij mijn vriendin Davine slapen, samen gaan we shoppen!

De keelpijn is ver weg, ik wilde een liedje erop zetten maar dat lukte niet:S
Als ik weet hoe het moet ( ik weet het wel maar het lukt me niet ) als het lukt dan zet ik hem erop. Jullie kunnen wel op de site kijken:
http://www.youtube.com/watch?v=dUp4j90xWaA
Dat is het liedje, het heet Chris brown - No Air ( geen lucht ) dat gevoel heb ik als ik keelpijn heb!

maandag 4 augustus 2008

Sorry

haaaaii,

Sorry dat ik 2 dagen niks heb laten horen, we hadden geen internet :s ????
Het gaat niet echt heel goed, ben heel benauwd en heb veel slijm zitten, en ik heb keelpijn. Ook niet echt goed. Maar AMSTERDAM was geweldig! We zijn naar Madam tussauds geweest, dat is prachtig! De volgende keer als we weer hier zijn gaan we weer naar amsterdam en dan gaan we door de PC hoofdstraat lopen en we gaan dan naar Nemo de museum!
Ik heb in Hoorn echt hele leuke schoenen gekocht! Rood met witte stippen en een hakje!! Ze lopen echt heel goed. Mijn neefjes zitten in het huis van Maup en Eke ( het huis waar wij altijd in zitten ) Met de honden en mijn oom!
We zijn nu aan het in pakken, en gaan vandaag ( helaas ) naar huis. Ik ben ook in Hoorn in een winkeltje geweest waar alleen maar kralen waren, daar heb ik even inkopen gedaan! Haha.